Szállítási díjak

Házhozszállítás Trans-o-Flex futárszolgálattal 
tof_logo

 0 - 14 999 Ft  1 299 Ft
 15 000 - 24 999 Ft  1 199 Ft
 25 000 Ft felett  0 Ft

 

  • A termék(ek)kiszállítását a Trans-o-flex futárszolgálat végzi, a rendelés Szolgáltató általi visszaigazolását követő 24-48 órán belül.
  • A kiszállítás előtt webáruházunk SMS üzenetben elküldi a kiszállítás végző futár telefonszámát az Ügyfél részére.  A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, illetve célszerű felvenni a kapcsolatot a kiszállítást végző futárral, az SMS üzenetben megadott  telefonos elérhetőségen.
  • A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át. A Trans-o-flex futárszolgálat kézbesítője az Ügyfél által megadott szállítási címen legfeljebb 10 percet tud várakozni.
  • Házhozszállítási mód esetében a vásárolt termékek össztömege nem haladhatja meg a 50 kilót. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat.
  • Utánvétes megrendelést futárszolgálati kézbesítéskor csak készpénzben, utalványos vagy más készpénz helyettesítő fizetési módra nincs lehetőség. 

 

Megnézett